Trainingsmethode

In de visie van hockeyacademie Play2improve draait alles om functionele techniek, tactiek én plezier. Play2improve richt zich tijdens alle activiteiten op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdhockeyers. Onze werkwijze richt zich op alle aspecten van het hockeyspel, zowel tactisch als technisch. De nadruk wordt echter gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdige voetballers. Onze werkwijze is gebaseerd op de Play2Improve-methode.

Play2Improve wil met haar activiteiten een aanvulling bieden op de reguliere trainingen die bij de ‘eigen’ vereniging worden aangeboden waarbij meer aandacht is voor individuele ontwikkeling van de deelnemer. Onder leiding van onze professionele trainers trachten wij de vaardigheden van de deelnemers naar een hoger niveau te brengen.

Het zou een illusie zijn om enkel en alleen toptalenten voort te brengen, maar het is geen illusie om iedereen op zijn of haar eigen niveau naar de hoogste trede te tillen. En dat is nou net wat we samen met de deelnemer willen bereiken. Dit kan echter alleen als de deelnemer plezier heeft in wat hij of zij doet, plezier staat daarom ook hoog in het vaandel bij Play2Improve.

Scroll to top