Onze trainers

De gekwalificeerde trainers van voetbalacademie Play2Improve zijn in bezit van een trainersdiploma van de KNVB (TC-3). Als jeugdtrainers bij diverse voetbalverenigingen in de Bollenstreek hebben zij veel ervaring opgedaan. Hoewel hun trainerscarrières op uiteenlopende wijze zijn verlopen, hebben zij een ding nadrukkelijk gemeen. Allen geven namelijk uit liefde voor het spel hun kennis met onverbiddelijke enthousiasme over op volgende talentvolle voetbalgeneraties.

Youssef Ait El Houssi

Youssef is momenteel nog speler in de Ter Leede seniorenselectie. In het verleden heeft Youssef diverse teams van RKVV Teylingen en VV Foreholte onder zijn hoede gehad. Wij zijn zeer verheugd dat Youssef zijn kennis en kunde kan overbrengen op de jeugd.

Kevin Compier

Kevin is jarenlang jeugd- en techniektrainer geweest in de jeugdopleiding van VV Foreholte. Op dit moment is hij Hoofd-Jeugdopleiding van de club uit Voorhout en gaat over alle voetbalinhoudelijke processen binnen de vereniging. Beleid maken en dat in de praktijk toepassen is hem dus niet vreemd!

Rob Jonkman

Rob is al jaren actief in de voetballerij. Hij heeft de laatste jaren ervaring opgedaan bij de regioclubs RKVV Teylingen, Foreholte en FC Lisse. Op dit moment is Rob hoofdtrainer van VVSB 2 en assistent-trainer van VVSB 1. Volgend voetbalseizoen (2017-2018) is Rob hoofdtrainer van het nieuwe zaterdag 1 van VVSB.

Scroll to top