Hockeykampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij diverse hockeykampen. Een hockeykamp van Hockeyacademie Play2Improve staat garant voor veel (hockey)plezier en de ontwikkeling van de functionele techniek.

Professionele trainingen
Onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste trainers verzorgen wij aantrekkelijk programma met een bundeling van professionele techniektrainingen gecombineerd met veel spelplezier. Tijdens de trainingen wordt de nadruk gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van de spelers.

Plezier
Het plezier tijdens deze dagen is een belangrijk aspect voor de ontwikkeling. Hoe meer plezier, hoe hoger het rendement. Naast de trainingen en de partijspelen is er voldoende ruimte voor ‘fun’. Iedere dag is er hiervoor een origineel spel in het programma opgenomen. Verder zorgen de vele challenges voor een leuke strijd tussen de deelnemers en trainers. Kortom een geweldig programma voor iedereen die van hockey houdt.

Voor wie?
De hockeykampen worden georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 6 en 13 jaar. Hoewel de hockeykampen bij verschillende verenigingen worden gehouden zijn zij niet clubgebonden. Dat wil zeggen dat iedereen welkom is, zo ook leden van andere verenigingen en kinderen die niet staan ingeschreven bij de KNHB!

Aandacht voor elke deelnemer
De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. We houden de groepen bewust klein, zodat elke deelnemer de aandacht krijgt die hij verdient.
De deelnemers worden opgeleid aan de hand van de trainingsmethode van Play2Improve. Tijdens het hockeykamp is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving. Na afloop van het kamp wordt elke deelnemer beloond met een mooi certificaat als aandenken aan hele leerzame en supertoffe dagen.

PRO CLASS
Voor de zeer talentvolle hockey(st)ers is het mogelijk om aan de PRO CLASS deel te nemen. Op deze groep staan daarvoor speciaal geselecteerde trainers die het aanwezige talent nog meer tot ontplooiing weten te brengen. De nadruk wordt hier nog meer gelegd op het Trainen als een Prof!
Er zijn voorwaarden verbonden aan deelname aan de Pro Class (zie inschrijfformulier)
De deelnemers aan de PRO CLASS doen het hockey-inhoudelijke deel met hun eigen groep. De overige activiteiten (fungames, challenges en lunch) worden met alle deelnemers samen gedaan.

Kosten
De kosten per hockeykamp zijn als volgt vastgesteld:
• 1-daagse: €50
• 2-daagse: €95
• 3-daagse: €140
• 4-daagse: €170
• 5-daagse: €200

Voor deelname aan de PRO CLASS wordt er €20 per dag extra gerekend

Scroll to top