Events

Hockey 3-daagse bij MHC
Tijdens de zomervakantievakantie organiseert Play2Improve een hockey 3-daagse bij MHC. Ben jij helemaal gek van hockey en wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is deze hockey 3-daagse bij MHC (Voorhout) echt iets voor jou! Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 dagen hockeyplezier! De hockey 3-daagse staat in het teken van professionele techniektrainingen. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hier centraal. Let op, de hockey 3-daagse is niet clubgebonden en is dus voor iedereen toegankelijk.

Data:
22, 23 en 24 juli

De hockeydagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00 (toernooi). Spelers/speelsters kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch en animatie worden verzorgd door Play2Improve.

Locatie:
De hockey 3-daagse zal worden georganiseerd bij MHC Voorhout. MHC is gelegen aan de Sportlaan 16 A in Voorhout en is gemakkelijk te bereiken voor spelers/speelsters uit de omgeving.

Deelnemers
De hockey 3-daagse wordt georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Belangrijk om te vermelden is dat de hockey 3-daagse niet clubgebonden is. Dat wil zeggen dat iedereen welkom is, zo ook leden van andere verenigingen en zelfs kinderen die niet staan ingeschreven bij de KNHB!

Waarom kiezen voor het Play2Improve-hockeykamp:
– Spelers/speelsters worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
– Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers/speelsters voldoende individuele aandacht.
– De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn of haar eigen niveau.
– Spelers/speelsters beleven een leerzame en gezellige hockeydagen.
– Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
– De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-hockeymethode.

Kosten
De kosten voor de hockey 3-daagse bedraagt €160,-

Dit is inclusief het Play2Improve trainingsshirt , sportlunch gedurende de 3 dagen, diverse tussendoortjes en een certificaat! De vroegboekkorting geldt tot 30 april!

Scroll to top