Over hockeyacademie Play2Improve

Hockeyacademie Play2Improve is in 2018 gestart met het organiseren van diverse hockeyactiviteiten. De hockeyacademie is gespecialiseerd in het geven van techniektraining aan spelers van alle leeftijden. Functionele techniek, tactiek en plezier staan centraal binnen alle trainingen.

Door samen te werken met diverse hockeyverenigingen uit de Bollenstreekregio wil Play2Improve een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jeugdhockey en de vereniging. Play2Improve tracht dit te bereiken door het opzetten van interne techniekscholen binnen de vereniging en het geven van diverse Train-de-trainer curssen bij de vereniging.

Naast de wekelijkse activiteiten organiseert Play2Improve in de schoolvakanties hockeykampen. Deze kampen worden bij verenigingspartners georganiseerd en is toegankelijk voor alle geïnteresseerd hockeyers uit de regio. Deelnemers voelen zich gedurende een hockeykamp een ware prof en beleven leerzame dagen. Play2Improve is tevreden als deelnemers voldaan en met een glimlach weer huiswaarts keren.

Scroll to top